Logo_Cotxes-Andorra

Coneixeu la marca BYD?

Es possible que no coneixeu la marca, peró tot i que us pugui sorprendre, es a dia d’avui el el 3º fabricant de cotxe électrics del món just a radere de TESLA i SAID. Peró qui és i d’on vé?

BYD és una marca China, és més conegut a Noruega, un país on els cotxes electrics son tenen més presencia, peró ja son presents a Hongria, Reine Unit i Paisos baixos, mica en mica és va implementant a Europa.

La gran noticia i quan realment sortirá a la llum aquí és al Mondial de Paris, del 17 al 23 d’octubre. L’empresa vol presentar-hi alguns cotxes. I estan de sort, ja que a dia d’avui diferents constructors, han confirmat que no estarán allá, aixó l’hi pot donar més visibilitat encara a BYD.

BYD és més conegut en altres sectors que l’automobil, de fet gran part dels seus ingresos venen d’els autobusos i carretons elevadors. Aixó sí, sempre en l’electric. L’empresa fundada al 1955, (Build Your Dreams) ha començat al principi amb les bateries, i avui tenen un 65% del mercat de bateries nickel-cadmium i un 30% de les bateries de liti.

Ha sigut al 2003, quan han comprat l’empresa Sichuan Automobile Company (uns fabricants de petits cotxes) que s’han anat involucrant cada vegada més en el mon del automobil. A BYD l’hi ha costat molt construir-se, vist que l’estat xinés sempre ha prioritzat els vehicles i les marques de l’estat, fins que ha conseguit anar creixent fins arribar a ser el tercer fabricant mundial.

Així que ara, ja no us vindrá de nou quan veureu la marca.

Anunci per car roi - Cotxe andorra

Algunes noticies que et poden agradar

Categories

Compartir la noticia

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi