Logo_Cotxes-Andorra
Tot sobre Alpine.
Jean Rédélé, el fundador d'Alpine, era el cap d'un taller a la ciutat francesa de Dieppe (Sena Marítim), que va començar a aconseguir un èxit considerable a la competició amb un dels escassos cotxes produïts a França just després de la Segona Guerra Mundial.
El 1955 Rédélé va construir un vehicle de competició sobre la base del Renault 4CV obtenint molt bons resultats en les seves participacions amb ell en carreres alpines, havia nascut Alpine.
Avui, igual que cotxes tant mítics com el Fiat 500, l'Alpine A110 utilitza fidelment els codis del dels models anteriors: corbes arrodonides, quatre fars, capó acanalat... I amb la seva versió blava, gairebé fa la sensació de retrocedir en el temps. . Vista des del darrere, mateixa observació, malgrat les llums més modernes; la finestra posterior de la nova generació A110 recorda la del seu predecessor. L'ambició de Renault és clara: arribar a nous clients en el segment de l'esport premium. El futur ens dirà si el fabricant tenia raó. Tot i així, aquesta nova versió té alguna cosa per fer girar el cap.
 
Francià
Shape

Tots els models de

Alpine

Podreu trobar aquí els diferents models de cotxes de la marca.

No hem trobat cap model en aquesta marca
Articles i proves de Alpine
Alpine A110, Concept car , en versió elèctrica. Render des de davant. Cotxe Andorra
Ho han aconseguit! Alpine A110 electric
L’A110 E-ternitat és un laboratori sobre rodes i de moment hauria continuarà sent un concepte. L’estudi embarca un conjunt elèctric...

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi