Logo_Cotxes-Andorra
Logo Seat Cotxe Andorra
Tot sobre Seat.
Els orígens de Seat (Sociedad Espagnola de Automoviles de Turismo) es remunten a l'any 1950, sota l'impuls del govern espanyol i Fiat. A continuació, aquest SEAT, ofereix una àmplia gamma de productes molt inspirats en els èxits de la firma italiana. 
Així, el primer model espanyol anomenat Seat 1400 és una còpia calcada, del Fiat 1400 a mitjans dels anys 50. La història es va repetir amb el Seat 600 i molts altres models. Però a principis dels anys 80, Fiat va tirar la tovallola arran d'una disputa amb el govern espanyol. Condemnat a mort segura, Seat va ser salvat per Volkswagen, gràcies a uns acords tècnics, industrials i comercials. 
El gegant alemany va adquirir el 51% del capital de Seat l'any 1986 abans de convertir-se en el seu únic propietari el 1990. Els productes van evolucionar de manera important utilitzant components del grup. Malgrat algunes dificultats financeres, l'Ibiza s'està venent bé. 
Beneficiant-se d'un posicionament esportiu i econòmic, la marca ara es busca dins del grup, tot i un disseny dinàmic.
Espanya
www.seat.ad
Shape

Tots els models de

Seat

Podreu trobar aquí els diferents models de cotxes de la marca.

No hem trobat cap model en aquesta marca
Articles i proves de Seat
Ibiza_cortxe_andorra
Seat frena las novetats?
La marca espanyola ha decidit millorar els packs de Seat Arona i Seat Ibiza, amb millores tecnologiques, com per exemple,...

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi