Logo_Cotxes-Andorra

El superesportiu elèctric amb el que Lexus vol conquerir el mercat

Lexus neix l’any 1989 com una subdivisió de luxe de Toyota. Des de llavors s’ha convertit amb l’empresa d’automòbils de luxe més venuda a Japó, i s’ha col·locat entre les deu primeres japoneses amb més valor de mercat.

El següent gran pas que en el futur l’empresa vol donar, i ja ha començat a treballar-hi, és apostar per un mercat de cotxes elèctrics. Amb la rapidesa amb la que avança el canvi climàtic, Lexus es posiciona cap a la creació de cotxes que no perjudiquin el medi ambient. Al desembre del 2021 la marca va donar a conèixer les primeres imatges del model esportiu elèctric de bateria amb el que ja estan treballant. Aquest serà el primer model que formarà part de la línia d’automòbils “Lexus Electrified”.

El principal objectiu de l’empresa és que el vehicle pugui accelerar de 0 a 100 km/h en menys de 2 segons. L’autonomia de la bateria també és una altra característica que no deixarà indiferent al client. Toyota Motor Corporation i Lexus Brand Holder asseguren que la gamma de cotxes “Lexus Electrified” constarà d’una autonomia mínima de 700 km, sense que hi hagi la necessitat d’estar-los carregant constantment.

Aquest és el primer prototip que ha sortit a la llum, que forma part d’una gamma molt extensa de vehicles elèctrics esportius i, el qual està realitzant Akio Toyoda, president de Toyota Motor Corporation i Lexus Brand Holder. El llançament al mercat d’aquests automòbils es durà a terme a partir de l’any 2030.

Anunci per car roi - Cotxe andorra

Algunes noticies que et poden agradar

Categories

Compartir la noticia

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi