Logo_Cotxes-Andorra

Els superchargers de Tesla, prohibits a Alemanya

Les estacions de càrrega s’han d’anar adaptant pels cotxes elèctrics d’altres marques, però l’estat alemany s’hi nega.

Anys enrere Tesla tenia les seves estacions reservades únicament per als vehicles de la seva marca. A França, des de el mes de gener d’aquest any, els supercarregadors s’ha obert el mercat a la competència. Altres països europeus han seguit el seu moviment, i els estats units també!

Tesla, s’ha topat amb un problema a Alemanya, ja que segons la normativa, diu que els supercarregadors de la marca són “il·legals”, perquè la legislació alemana, obliga que els carregadors tinguin una pantalla per poder veure el comptador de kilowatts carregats (a Tesla el sistema està connectat als cotxes i així doncs, aquesta informació no cal que aparegui als carregadors, ies pot veure a l’APP mòbil). Però cada estació de càrrega ha de respectar el sistema de calibració alemany, i així doncs, ha de tenir un comptador que mesura exactament la carrega.

La marca americana, haurà d’adaptarse a la llei d’Alamània si vol permetre als conductors d’altres marques, connectar els cotxes en els seus carregadors.
La competència amb els supercarregadors comença amb Ionity, un consorci que inclou, en majoria constructors alemanys. Veurem com reaccionarà Tesla.

Anunci per car roi - Cotxe andorra

Algunes noticies que et poden agradar

Categories

Compartir la noticia

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi