Logo_Cotxes-Andorra

Successor del llegendari MC12

Aquest proper cap de setmana Maserati presenta el “Project24”, durant les 24 Hores de Spa de 2022, la marca del trident celebrarà el passat i el futur , agrupant de forma simbòlica el MC12 i al MC20 com els seus cotxes de carreres GT2. Per si no us en recordeu, el MC12 va guanyar a Bèlgica en tres ocasions, en 2005, 2006 i 2008. I aquest any esperen grans resultats del MC22, estarem al aguaït dels resultats.

Davide Grasso, CEO de Maserati comenta : “Tenim una llarga història d’excel·lència mundial en les carreres i estem molt orgullosos de competir amb l’extraordinari MC20. La competició sempre ha estat l’hàbitat natural de Maserati“.

El debut complet i oficial del MC20 GT2 en els circuits està previst per a 2023. Per descomptat, l’ofensiva de Maserati està sent molt bona tant en models de producció com en vehicles de carreres.

El MC20, es un cotxe que ens encanta, unes línies espectaculars i es nota la nova mà que està dirigint el cotxe. Us deixem una foto del MC20 al Festval de Goodwood, del mes passat, un cotxe que no passa desapercebut.

Maserati MC20 – Festival de Goodwood
Maserati MC20 – Festival de Goodwood
Anunci per car roi - Cotxe andorra

Algunes noticies que et poden agradar

Categories

Compartir la noticia

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi