Logo_Cotxes-Andorra

BMW M3 Touring MotoGP Safety Car, una bèstia!

BMW GmbH ha presentat el nou BMW M3 Touring i ara, tenint en compte la seva assistència al Goodwood Festival of Speed ​​d’aquest any ens ha mostrat el primer BMW M3 Touring MotoGP Safety Car.

Els visitants del festival estaran entre les primeres persones que podran veure de prop el cotxe de seguretat més nou de BMW M, el cotxe oficial de MotoGP des del 1999.

El BMW M3 Touring MotoGP també farà la seva primera aparició al Gran Premi de Gran Bretanya a Silverstone.

El nou membre de la flota de cotxes de seguretat es basa en el primer BMW M3 Competition Touring amb M xDrive, que també celebrarà el seu debut mundial a Goodwood.

El model combina l’alt nivell de capacitat tecnològica, el rendiment i els coneixements de la família BMW M3 i BMW M4 amb la naturalesa pràctica d’un model touring de cinc portes.

Tots dos models, tant el vehicle de producció en sèrie com el cotxe de seguretat, es es van presentar el dijous 23 de juny al Goodwood Festival of Speed ​​i després participaran a la famosa carrera hillclimb del festival.

L’aparença visual del nou BMW M3 Touring MotoGP Safety Car és un tribut als 50 anys de BMW M i a les dècades d’associació amb MotoGP. El cotxe de seguretat ha lluit un distintiu especial dels 50 anys de BMW M, i tots els cotxes de seguretat de MotoGP des del 1999 fins a l’actualitat s’enumeren al cotxe.

Anunci per car roi - Cotxe andorra

Algunes noticies que et poden agradar

Categories

Compartir la noticia

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi