Logo_Cotxes-Andorra

Kia Sportage 2023 un redisseny complet!

Kia acaba de revelar les primeres imatges oficials del Sportage de nova generació, que ha d’arribar al mercat coreà d’aquí a uns mesos, però només l’any que ve al Canadà com a model 2023 encara no sabem quan arribará al mercat Europeu, però vist l’èxit del disseny, suposem que és possible que arribi durant el 2023.

És tot un canvi de rumb per a aquest disseny compacte i a la vegada voluminós, el disseny espectacular del qual s’inspira en part del concepte dels «Oposats Unis» inaugurat pel vehicle elèctric Kia EV6 el març passat.

« Amb el nou Sportatge, no volíem simplement fer un pas endavant, sinó més aviat pujar a un altre nivell en l’esfera dels desigs», va explicar el Mont-realista Karim Habib, que actua com a vicepresident senior i cap del centre mundial de disseny de Kia. Si ho veuen en persona, amb la seva postura elegant i molt dinàmica, i si es posen en el seu habitacle ple de detalls amb materials de primera classe, comprendran que hem aconseguit el nostre objectiu i que hem establert noves normes. Afegia que l’Esportatge mostrava el futur de Kia i els seus productes, així que esperava veure un estil similar en altres vehicles.

De moment, no hi ha ni una paraula sobre els aspectes tècnics del vehicle, incloses les motoritzacions. Sens dubte cal preveure una o les versions híbrides, com és el cas del Hyundai Tucson.
Al més de setembre suposem que tindrem més noticies.

Anunci per car roi - Cotxe andorra

Algunes noticies que et poden agradar

Categories

Compartir la noticia

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi