Logo_Cotxes-Andorra

El nou Kia EV6 GT, un contricant a l’alçada de Tesla?

El KIA clarament buscar ser visible, i entra per la porta gran, la marca amb els seus últims models està fent molts canvis en la línia dels seus cotxe, el Sportage que ja està als nostres carrers, ja és la nova línia de la marca, i tot i que ja l’havíem vist l’any passat, el Kia EV6 es un model fresc, amb línies modernes i aerodinàmiques. El disseny es clarament una prioritat per Kia. Amb el cap de disseny Peter Schreyer, i l’arribada fa uns parell d’anys del Won Kyu Kang (ex director de BMW Design works) , Kia vol apostar molt fort i vol atreure nous clients.

El EV6 GT, no només és disseny, a dia d’avui podria ser un dels cotxes més esportius, entre els elèctrics i tèrmics. Té una acceleració més bona que un Lamborghini Urus, (estem parlant de 3,9segons per el Urus i només 3,5s per el Kia EV6 GT) , el mateix par motor que un Ferrari Portofino i la velocitat màxima d’un Porsche Taycan Turbo S. Unes prestacions de somni per aquest SUV crossover, de Kia. El model EV6 GT, posa Kia en una nova lliga, és clarament el Kia amb més potencia que s’ha fet fins ara ja que té 585cv, i una velocitat de 260 km/h. Aquest model per poder controlar aquesta potencia ha buscat integrar (igual que el model que ja s’ha presentat amb la meitat de cavalls, el GT-Line) una tracció total, per repartir i donar el màxim de potencia i control, a cada roda.

A nivell de la carrega, Kia ha fet millores també, ja que amb un super carregador, només faran falta 18mn per carregar el cotxe de 10 a 80%. Aitó només es podrà aconseguir en el carregador de IONITY, ja que a casa el temps de carregar per posar les bateries al 100%, es de 32h.
Amb el plé fet, l’autonomia del cotxe és de 424km.

El preu del model EV6 GT, encara s’ha confirmat a Espanya i Andorra, peró si el model EV6 GT-Line que ja está disponible aquí, está sobre els 60.000€ es molt possible que el preu del EV6 GT estigui als voltants dels 70 o 75.000 €.

Anunci per car roi - Cotxe andorra

Algunes noticies que et poden agradar

Categories

Compartir la noticia

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi