Logo_Cotxes-Andorra

El truc definitiu per reduir la calor del teu cotxe en només un minut

Calor al cotxe

Durant els darrers dies, una onada de calor ha afectat Europa, dificultant la vida als automobilistes i motoristes. De fet, les temperatures a Andorra, i en el països veïns, superen la barra dels 30 graus, i és difícil viure en aquestes condicions. I és encara pitjor quan hem d’agafar el volant i el nostre cotxe es converteix en un autèntic forn tan bon punt s’aparca uns minuts a la llum solar directa.

De fet, i us recordem, la calor pot arribar als 50 graus en només vint minuts a l’habitacle.

D’aquí la importància de no deixar mai un animal o nen sol al vehicle, encara que sigui durant molt poc temps ja que les conseqüències poden ser irremeiables.

Com refrescar l’habitacle del nostre cotxe?

Si hi ha una cosa que hem de saber, per mantenir el cotxe fresc, com per exemple aparcar en aparcaments subterranis. També hi ha una solució per reduir la calor del lloc de conducció d’una manera molt eficaç. Per a això, hi ha una tècnica fàcil i molt enginyosa, que no farà perdre el temps. Tot el que has de fer és baixar la finestra, tornar al cotxe i tancar la porta del conductor cinc cops seguides. Alguns poden trobar-ho estrany, però aquest mètode funciona gairebé de manera miraculosa!

Cotxe al bosc

Un mètode que funciona!

De fet, fent-ho baixarà la temperatura uns graus gairebé immediatament. Això es deu a la pressió de la porta que treu l’aire calent, mentre que l’aire fresc entra pel vidre. És senzill però brutalment efectiu, i també us permetrà conservar el vostre aire condicionat fent-lo servir molt menys. També evitaràs patir massa calor, mentre has de conduir amb totes les molèsties que això comporta!

Calor a dins del cotxe
Anunci per car roi - Cotxe andorra

Algunes noticies que et poden agradar

Categories

Compartir la noticia

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi