Logo_Cotxes-Andorra

Toyota Yaris Cross GR Spor

El Toyota Yaris Cross GR Sport acaba de presentar-se al Japó. La marca nipona confereix un extra d’esportivitat al més petit dels SUV de la seva oferta de models, que ara presenta el segell de Gazoo Racing, tant en estètica com en la posada a punt del xassís.
Aixó sí avui, aquest model només estarà disponible a japó. Els amants del GR i Cross, estaran decebuts, però ja veurem si s’acaba portant a Europa.

Arriba un nou model a la família de models esportius de Toyoya, el GR Sport es presenta amb una gran graella del radiador com el seu “germà petit” (el Yaris Cross), amb l’entramat interior pintat de niu d’abella pintat en negre brillant, igual que la gran presa d’aire que es troba en el centre del para-xocs.
Ara, això sí l’aspecte i les línies del frontal són més agressius.
Fins i tot, hem vist en algunes fotos que acabat més esportiu amb niu d’abella, també s’ha traslladat al para-xocs posterior, integrant un panell de malla en la defensa, a l’estil dels més grans esportius, també té doble sortida d’escapaments. . (també ens fa pensa si aquest niu d’abella, amb la potencia i les rodes que enviaran les pedres, sí serà igual de resistent a l’hora de passar per camins i terrenys accidentats)

El Yaris Cross GR Sport també compta amb les pinces dels frens pintades en vermell i amb les carcasses dels miralls retrovisors, i altres detalls, pintats en negre brillant. A l’interior, el SUV esportiu presenta una atmosfera més especial que la del model convencional, destacant pels seients entapissats en cuir, els davanters amb una configuració esportiva, mentre que el volant irradia esportivitat amb el seu disseny de tres ràdios. Folrat en cuir, com el pom del canvi i combinant també amb els pedals d’alumini.

Anunci per car roi - Cotxe andorra

Algunes noticies que et poden agradar

Categories

Compartir la noticia

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi