Logo_Cotxes-Andorra

Red Bull aviat al carrer?

Encara no! Sembla ser que Red Bull sí fabricará el seu propi Hypercar aixó si, al contrari del que diuen alguns mitjans, no estará homologat per poder circular a les carreteres. Es una versió que estará disponible igual que els Ferrari FXX (i tots els Ferraris XX) que són exclusius per elcircuit.

Això sí, el cotxe només estarà disponible pels 50 elegits, que hauran de desemborsar els més de 5 milions de lliures esterlina. No se sap si hi haurá opcions o si és el preu final . És començaran a produir a partir del 2025.

Aquest hypercar tindrá segons els comunicat de Red Bull Racing Group un motor hibrid V8 de més de 110cv, i és dirá RB117, és el nom que hauria tingut el F1 de Red Bull al 2020, peró que per culpa del COVID no ha vist mai la llum.

La part més important d’aquesta noticia és que es el cotxe estará fabricat al 100% per l’empresa austriaca, els futurs proprietaris d’aquest cotxe, no només compren un cotxe, sinó que compren una experiencia completa amb accés als simuladors de la marca, reunions amb l’equip de Red Bull Racing, i també inclou l’experiencia i els entrenaments en pista. “Será el primer cotxe disponible amb la marca Red Bull”, recorda Christian Horner OBE ja que han creat altres vehicles amb la collaboració per exemple de Aston Martin amb el Aston Martin Valkyrie.

Aston Martin Valkyrie

Red Bull no dona gaires detalls sobre el cotxe peró si explica que estará disenyat al voltant d’una carcasa carbono i tindrá un paquet d’efecte terra dels més avançats mai realtizats en un cotxe de producció.

Si esteu interessats en comprar el cotxe un correu electronic está disponible per contactar amb l’equip de Red Bull.

Anunci per car roi - Cotxe andorra

Algunes noticies que et poden agradar

Categories

Compartir la noticia

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi