Logo_Cotxes-Andorra

Fisker, tornada d’un constructor ecològic.

Pot ser que ja coneixes la Fisker a través de la berline elèctrica Karma.
Doncs bé, si encara no estàs al corrent d’això, sàpigues que el fabricant Amèrica que és possible, gràcies al dissenyador danès Henrik Fisker (autor de la BMW Z8 o de l’Aston Martin V8 Vantage) farà aviat el seu gran retorn a França amb un gran SUV zero emissions del nom Ocean del qual ja s’en comença a parlar per aquí o allà. La producció hauria de començar a la fàbrica de Magna Steyr, Àustria, al novembre. Els primers models haurien de ser lliurats al seu propietari en el segon trimestre de 2023.

De fet, el problema per un fabricant com Fisker és que no té una xarxa per poder vendre el seus vehicles. De fet, han anunciat obrir punts de venda a París a principis de l’any que vé, sense dir el nombre exactes de punts que obriran, ni si obriran a altres paísos o ciutat. Es podran comprar, rebre o fer el manteniment del vehicle de la marca.

Com a recordatori, l’Ocean donarà per elegir entre tres nivells d’acabats, als quals s’afegeix una edició de llançament molt equipada.
Els preus s’establiran entre 41.900 € i 69.950 €, uns pres molt atractius donat a la quantitat d’acabats, potencia i les característiques del vehicle. L’autonomia anunciada és bastant elevada entre 440 km (per al model de base, amb motor elèctric col·locat sobre el eix de devant) 630 km (per el model de gama altaper ). Pel que sembla, els començarem a veure a finals d’any.

Anunci per car roi - Cotxe andorra

Algunes noticies que et poden agradar

Categories

Compartir la noticia

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi