Logo_Cotxes-Andorra

Els beneficis del Porsche Macan

Aquest SUV compacte disposa d’un escut de valor sobre el seu capó: el de Porsche. I això li dona crèdit de prestigi en aquest mercat ja ben ocupat per les marques premium com BMW o Audi. Però el logo no ho fa tot, i és també tot el ADN d’esport i de luxe que Porsche ha inculcat en aquest model. En efecte, el Macan sedueix per una estètica inspirada en el 911, que té una línia més agressiva que el més gran Caiena. El seu comportament també vol ser molt dinàmic, amb un xassís perfilat per l’enginyeria de Zuffenhausen i (en opció) una depreciació pneumàtica d’una eficàcia diabòlica.

Sota el capot, els motors de gasolina són 100% Porsche fins al 2018; després el model S recupera el 3 litres TFSI del seu Q5, en el qual es basa des del seu naixement. Garatges de qualitat, fiabilitat i, per descomptat, caràcter, els diferents V6 turbo ofereixen tota la panacea necessària per moure l’aparell al seu gust. Armats d’entre 340 i 440 cavalls segons els models i generacions, ofereixen una platja d’utilització perfecta per al diari urbà o un ús més esportiu en petites carreteres. Porsche adornen el catàleg d’una versió dièsel, també en V6, amb destinació als grans rodadors i als professionals. D’altra banda, el Macan amb la seva nova estética, està disponible en una versió 4 cilindres més econòmica però igualment menys eficient, per privilegiar una utilització quotidiana clàssica. Per acabar amb els avantatges mecànics, el quadre automàtic PDK s’ofereix de sèrie en el Porsche Macan, per tant, tinguin la seguretat quant a la qualitat exemplar de la transmissió.

Macan foto del interior model de porsche. Cotxe Andorra

A l’interior, per descomptat, trobem els coneixements tècnics de Porsche, els interiors del qual són tant qualitatius com personalitzables. El Macan disposa d’un catàleg d’opcions amb molt complet, que permet als primers compradors obtenir el SUV compacte Porsche dels seus somnis: les opcions interessants perduren al mercat de l’ocasió! És el cas també de l’estètica del vehicle, modificable mitjançant les tries de llantes o paquets d’equip.

A qui va dirigit el Porsche Macan?

Macan foto del model de porsche. Cotxe Andorra

És relativament simple: el Porsche Macan apunta un públic a la recerca del millor en el mercat del SUV compacte. Enfront de la competència, pinta el blasó Porsche que es beneficia d’un prestigi desigual sobre aquest segment: la diferenciació és total, la imatge afalagadora. La seva polivalència és, d’altra banda, excepcional, el Macan viu tan sol, en parella, com en família, gràcies a un espai de vida que valora poc l’ús que se’n fa.

Si voleu que el vostre SUV compacte sigui capaç d’oferir-vos boniques sensacions gràcies a un rendiment digne d’un esport, hi ha un Macan per a vostè. Si un desitja un SUV que valori en el marc de la seva vida professional i moderi els costos, el Macan Diesel es fa per a vostè. Però si volen circular en Porsche, però si un Coupé és massa just, o un Cayenne, és massa imponent per al seu garatge, el Macan és la seva elecció natural.

En resum, el Porsche Macan és un SUV de standing, adreçant-se a un públic exigent, sigui coneixedor o simplement buscant un vehicle gratificant.

Quin tipus de Porsche Macan privilegia?

L’elecció del Macan més pertinent depèn evidentment de les seves expectatives i del seu ús. Per desgravar-lo, el Macan coneix tres generacions. La primera fase es va comercialitzar de 2014 a 2018, amb una versió dièsel i tres acabats de gasolina (corresponent a tres potències diferents). El primer model es va produir el 2018 amb la modernització interior i exterior i la introducció de la motorització de 4 cilindres gasolina a Europa. L’última evolució d’aquesta primera generació del Macan té lloc el 2021 amb múltiples optimitzacions, amb la finalitat d’acabar la carrera d’aquesta primera versió molt reeixida.

Per tant, el mercat de l’ocasió oferirà lògicament més Macan de primera generació, els preus de la qual seran globalment més assequibles que models restringits. Segons el seu pressupost, aquest primer argument de venda pot aïllar la primera ona de Macan per a les vostres cerques. Els models que s’han redefinit, que mostren la banda LED a la part posterior i les signatures lluminoses actuals, mantenen un valor important, tot i que les versions de base en motor essència 4 cilindres ofereixen un bitllet d’entrada més assequible.

Els avantatges fiscals i la rendibilitat al km donen al Macan Diesel un avantatge innegable per a un ús professional o fortament per carretera/autopista. La par motor important del V6 dièsel confereix al SUV Porsche un cert reconeixement en les situacions quotidianes, sobretot en cas de represàlies. Per a un ús més ocasional, oci o estrictament familiar, els aconsellem, no obstant això, una motorització de gasolina l’autorització de conducció de la qual (silenci a la ciutat, sonoritat a les torres, flexibilitat) serà més gratificant que un dièsel.

La gamma es distribueix de la manera següent i aquí estan els avantatges de cada final. El Macan estàndard correspon a la més petita motorització, el 4 cilindres 2.0 de 245 cavalls: a mil·lèsima equivalent, és més assequible, econòmic, i es defensa per la seva polivalència diària. El model S disposa d’un V6 turbo més flexible i potent, així com d’un xassís més afust: trobareu models de 2014 més o menys equipats i amb un quilometratges a preus raonables. Després ve el Macan GTS que, a semblança dels nivells d’acabament d’un Boxster, Cayman o d’un 911, barreja la gamma S: equip més generós i exclusiu, motorització sempre en 3.0 però més eficient, un còctel que dóna un Macan més rar, i, per tant, més car. Per posar en mans de coneixedors. El cim de l’escala del Macan s’anomena Turbo. Dotat d’un 3.6 que desenvolupava 400 cavalls i després 440 cavalls en fase 2, ofereix el nivell de rendiment més alt de la gamma. Aquí, clarament, és la potència que s’arriba a buscar, amb una configuració o bé luxosa o bé molt esportiva. Un paquet anomenat “Package” també es pot trobar en models exclusius a partir de finals de 2016: disposant llavors d’una potència encara augmentada en relació amb el Macan Turbo de base, aquests exemplars es canvien a tarifes més elevades, justificades per un valor residual molt avantatjós.

L’últim enllaç de 2021 atorga al Macan S una potència revisada a l’alça de 380 cavalls. Rara i encara no avantatjós d’ocasió, li aconsellem si el pressupost li permet recórrer a un model GTS de fase 2.

Enveja d’un Porsche Macan al millor preu?
Trobeu-la a www.car-roi.com

Anunci per car roi - Cotxe andorra

Algunes noticies que et poden agradar

Categories

Compartir la noticia

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi