Logo_Cotxes-Andorra

Els 20 anys de la Golf R es celebren així a Volkswagen

333 cavalls. 270 km/h de velocitat punta! De 0 a 100 km/h en 4,6 segons.

Ningú hauria pensat que hi hauria un Golf tan poderós fa uns anys, el progrés ha sigut increïble. Però ara hem de pensar que aquest progrés… S’aturarà.

Perquè aquest Golf és també el més gormand dels Volkswagen Golf, i els objectius de reducció de les emissions de CO2 seran cada vegada més estrictes. VW ja ha anunciat que vendrà més que elèctrics a Europa a partir de 2030. Aquesta sèrie especial del Golf R celebra els 20 anys del model, ja se sap que no hi haurà versió 30 anys.


Els aficionats al rendiment no s’han de desesperar. Volkswagen ja ha anunciat una versió GTX del seu ID.5, i ja està en estudi una versió esportiva de l’ID.3. Però un cotxe elèctric mai podrà donar les mateixes sensacions que una gasolina. I la velocitat de punta de 270 km/h (encara que molt poc útil), es pot oblidar amb una electricitat. Aquest Golf de 20 anys és molt, molt car a 62.700 €, molts la consideraran com una anomalia, probablement és el que és, però s’agraeix que Volkswagen que ho hagi afegit al seu catàleg.

Anunci per car roi - Cotxe andorra

Algunes noticies que et poden agradar

Categories

Compartir la noticia

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi