Logo_Cotxes-Andorra

El Panda passa a l’electric

El segon model de Fiat vol passar a l’elèctric per l’any que ve, just després del Fiat 500. Ara a Andorra, i a tot Europa, el model elèctric del mític cotxe que veiem per tot el país passarà a l’elèctric.

El disseny del nou model de Panda, está molt inspirat per el model de concept car, presentat a Gènova al 2019, però a la vegada, guardales línies caracteristiques del Panda. Tot i que hi han molts renders, i il·lustració d’artistes encara no s’hauria revelat el disseny exacte del nou cotxe.

Fiat Panda Concept

Autonomia del Fiat Panda

Avui és difícil encara saber quina serà la seva autonomia. I més en un país com Andorra en el que les pujades i baixades influeixen molt. Segons la marca, estan treballant en bateries modulars. Aixi doncs el que vulgui comprar el cotxe podrà elegir el nombre de bateries que necessitarà segons les seves necessitats en autonomia.
En el 2019, el concept car Centoventi, ja parlava de la modularitat i estàvem als voltants dels 100 i 500km segons el pack seleccionat. S’entén també que el preu variarà segons el pack elegit. Es podria suposar també que Fiat, faci com amb el Renault Zoe, i pugui proposar bateries per llogar i compra.

S’espera que el Fiat Panda elèctric, pugui arribar al 2023, però és impossible saber de moment el preu de sortida d’aquest cotxe.

Fiat Panda Concept per avarvarii
Anunci per car roi - Cotxe andorra

Algunes noticies que et poden agradar

Categories

Compartir la noticia

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi