Logo_Cotxes-Andorra

El nou rubí de Land Rover

El nou Land Rover Defender ara disponible amb un V8 de 525 ch Land Rover aixeca el vel sobre un dels vehicles tot terreny més atractius d’aquest prinicipi d’any, el Defender V8 amb el seu motor vuit cilindres sobrealimentat amb més de 500 cv.

LandRover Defender2022 curt buscoc otxe


Una nova màquina de travesa, competidor directe dels Mercedes Classe G AMG, amb una sonoritat espectacular i unes capacitats off-road destacables.

El Defender V8 amb el seu motor de 8 cilindres sobrealimentat de més de 500 cv. Una nova màquina de creuament última, competidora dels Mercedes Classe G AMG, amb una sonoritat de bogeria i capacitats off-road igualment destacables.

Recordant la rica herència dels Land Rover amb un motor V8 dels anys 1970, la nova generació del Defender es dota d’un bloc digne del seu rang.

No ens mentirem, no és tant en l’aire del temps en matèria d’ecologia i no serveix de gran cosa, però un bon V8 5.0 sobrealimentat per un compressor en una màquina tan alta preparada, això s’anuncia molt divertit.

Aquesta variant arribará només uns mesos després del llançament de la versió híbrida recarregable del nou Defender. I nosaltres, que crèiem que Land Rover s’havia tornat raonable…

El nou motor V8 està disponible per a les dues longituds de carrosseria, sobre els Defender 90 i 110.

Rappelant le riche héritage des Land Rover à moteur V8 des années 1970, la nouvelle génération du Defender se dote d’un bloc digne de son rang. On ne va pas se mentir, ce n’est pas tellement dans l’air du temps en matière d’écologie et cela ne sert pas à grand-chose, mais un bon gros V8 5.0 suralimenté par un compresseur dans une machine si haut perchée, cela s’annonce terriblement amusant. Cette variante débarque quelques mois seulement après le lancement de la version hybride rechargeable sur le nouveau Defender. Et nous qui pensions que Land Rover était devenu raisonnable… Le nouveau moteur V8 est disponible pour les deux longueurs de carrosserie, sur les Defender 90 et 110.
Le plus performant des Defender

Anunci per car roi - Cotxe andorra

Algunes noticies que et poden agradar

Categories

Compartir la noticia

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi