Logo_Cotxes-Andorra

El mercat automòbil rus es debilita amb una caiguda de més del 80,0% des de el mes de maig

El mercat rus va col·lapsar al maig, amb una caiguda a les matriculacions de vehicles nous del 83,5%, està clar que l’efecte de les sancions ha estat molt important, alterant completament les coses. No només no hi ha cotxes nous, sinó que els usats estan pujant de preu, deixant a l’abast de molt pocs l’accés a un automòbil. Al Juny ha pujat a 82%, que mostra una lleugera millora, però tot i així no és gaire bona senyal.

En concret, durant el mes de juny es van matricular un total de només 27.761 unitats una dada molt significativa, si es té en compte la població total del país. El que és normal en aquest país fins a l’any passat era superar àmpliament les 140.000 unitats cada mes i fins i tot superar el 220.000 en els moments més bons.

Cal assenyalar, que en les dades anteriors, s’inclouen també els vehicles comercials així que les matriculacions de cotxes “particulars” són fins i tot pitjors.

Lada és de les poques marques que ha pogut estirar estoc gràcies a la quantitat de concessionaris existents al país que comptaven amb moltes unitats acumulades tot i que ja estan arribant a les últimes unitats.

TOP 5 del mercat automòbil Rus

  1. Lada 7.484
  2. Kia 3.703
  3. GAZ 2.710
  4. Hyundai 2.685
  5. Chery 1.925

Ni tan sols les firmes xineses, que podrien inundar aquest país amb molts vehicles, estan aconseguint millorar les dades. Això és degut als elevats preus que tenen fins i tot les versions més accessibles que en tan sols quatre mesos han triplicat els seus preus.

Això també s’estén al mercat de segona mà, amb cotxes de tres anys que ja costen més que el que en van costar de nous.
Parlant de cotxes de segona mà , pots passar per la nova web de cotxes de segona má a Andorra.

Anunci per car roi - Cotxe andorra

Algunes noticies que et poden agradar

Categories

Compartir la noticia

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi