Logo_Cotxes-Andorra

BMW i4 35, aviat ja podrem fer la nostra comanda

La família del BMW i4, no para de créixer… Ara amb el BMW i4 eDrive 35, que molt aviat ja obrirà portes per poder fer-ne la comanda. Aquest nou model ve per poder completar els molt populars i4 M50 i el i4 eDrive40.

Amb aquest nou model, BMW vol ser més accessible, amb un motor de 70,2kWh (els seus germans tenen 81kWh) i un motor de 281cv, i amb una autonomia de 490km.

BMW i4

Els primers en poder gaudir d’aquesta nova versió seran els Canadencs, i es suposa que es podrà trobar a partir del primer trimestres de 2023 a Europa.

El cotxe alemany no té cap gran novetat, sinó que per que és pugui presentar aquest cotxe més econòmic, té una bateria més petita, i fa servir les tecnologies i uns materials que s’aprofiten d’altres models de la gamma i4, o iX com les tecnologies BMW Gen5 eDrive, o la pantalla corbada de la marca, amb el sistema BWM OS 8.0 que ja es troben en altres models. El cotxe es fabricarà a Munich. I es presentarà amb un preu de 55.000 dollars, és a dir que prop de 10.000 dollars més econòmic que el i4 eDrive40 (que té una autonomia de 589km). El que seria el seu rival directe, el Tesla Model 3, amb una configuració similar es ven a 61.900 dòlars.

Interior del i4
Anunci per car roi - Cotxe andorra

Algunes noticies que et poden agradar

Categories

Compartir la noticia

Apunta't

Apunta’t per rebre les nostres notícies, així com rebre notícies de la pàgina web Car Roi